Proizvodnja

Rajčice uzgajamo u staklenicima korištenjem vrhunske, suvremene tehnologije koja nam omogućuje uzgoj sočnih i prirodnih plodova pravilna izgleda tijekom cijele godine.  Biljke su u potpunosti zaštićene od vanjskih nepogoda, a svakoj od njih posvećujemo jednako mnogo pažnje kako bi im osigurali idealan omjer hranjiva, vlažnosti i temperature.

Korijen biljki iz našeg uzgoja kontinuirano se nalazi u vrećama s prirodnim  kompostom gdje osiguravamo svu potrebnu količinu hranjiva. Umjesto tretiranja kemikalijama koristimo biološku zaštitu što podrazumijeva suzbijanje štetnika rajčice unosom njihovih prirodnih neprijatelja u staklenik. Time postižemo prirodni balans, a rezultat su veći, brojniji i ukusniji plodovi.

Biljke rastu u etažama. Kada je prva etaža spremna za branje, plodovi gornjih etaža su zeleni, a na samom vrhu tek cvjetaju. Na ovaj način postižemo kontinuirani prinos i redovnu berbu u većem dijelu godine kako bi naši kupci u svako doba uživali u izvornim i prirodnim okusima delikatesnih rajčica.

Start typing and press Enter to search