Recept: Piletina s cherry rajčicama, kukuruzom i avokadom

Za 4 obroka

Sastojci za piletinu:
8 pilećih prsa manjih dimenzija
1 žlica maslinova ulja
Sol i papar

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu
2. Meso lagano posipajte maslinovim uljem i začinima. Pecite u pećnici 25-30 minuta sve dok piletina ne dobije zlatno-smećkastu boju. Ostavite neka se hladi 10-ak minuta.

Sastojci za povrće:
1 žlica maslinova ulja
2 žlice maslaca
2 srednja poriluka, nasjeckana
1 nasjeckani luk
2 pakiranja prepolovljenih cherry rajčica
1 veća konzerva kukuruza
2 nasjeckana avokada
2 žlice parmezana
Malo svježe rukole
Sok od jednog limuna s naribanom koricom
Sol i papar

Priprema:
1. Zagijte ulje i kada postane vruće, dodajte maslac. Zatim dodajte poriluk, luk, sol i papar. Kuhajte 8 minuta uz često miješanje.
2. Dodajte cherry rajčice i kukuruz. Kuhajte i miješajte još 3 minute.
3. U preostali miks povrća dodajte rukolu, avokado, sok od limuna i parmezan. Dodajte začine po želji.
4. Servirajte piletinu s povrćem sa strane

Start typing and press Enter to search